Select Page

FLUTURII SUNT LIBERI

1 oră 40 min
AG
TEATRU

Spectacolul ”Fluturii sunt liberi” surprinde o etapă importantă din viața unui tânăr nevăzător, Don Baker, care încearcă să se desprindă de sub aripa exagerat de ocrotitoare a mamei sale și să trăiască independent, să se îndrăgostească, la fel ca orice alt tânăr de vârsta lui. Povestea tânărului nevăzător este presărată cu momente muzicale, jucăușe, intense, iar finalul neașteptat lasă loc de o continuare pe gustul oricărui spectator.

Spectacolul de teatru face parte din proiectul ”Teatru accesibil tuturor„ derulat de Asociația Solidart și Asociația Ceva de Spus, finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Accesibilizarea spectacolului se va realiza prin descriere narativă și interpretare mimico-gestuală.

Regia: Ana-Maria Ursu
Cu: Simion Caragia, Jasmina Mitrici, Alina Ilea și Ioan Codrea.
Scenografia: Lia Pfeiffer și Dan Ungureanu
Light design: Cristian Ilea

 

Videos and Trailers

Distribuția

Simion Caragia

Jasmina Mitrici

Alina Ilea

Ioan Codrea

Spectacole ONline

Fluturii sunt liberi

Regia: Ana-Maria Ursu
1oră 40min | PG
Premiera Feb 07, 2021
19:00, MAR 28, 2021

More…

Stage ON

 Scena TA online

Despre noi

Echipa Stage ON este un grup de cineaști fascinați de imagine și puterea ei de a transmite o poveste care trebuie împărtășită.
Streamingul LIVE este o împletire a imaginii cu momentul. Folosind un limbaj cinematografic cu atenție la estetic și ritm, un spectacol transmis de noi va avea șansa translatării creative de pe scena fizica pe scena ONline.
Spectacolele, concertele, festivalurile au acum o alternativă profesionistă de streaming cu Stage ON.