Select Page

Sunt o babă Comunistă

2 ore
AG
19:00, FEB 21, 2021
TEATRU

după romanul lui Dan Lungu

Sunt o babă comunistă, scenariu de Călin Ciobotari după îndrăgitul roman al lui Dan Lungu, este o poveste tragi-comică care, cu mult umor și cu multă luciditate, pune în discuție dilema de viață a unei generații întregi și oferă, dincolo de umor, de muzică și de lumină, un moment de reflecție și de reală comunicare pe un subiect care, de obicei, acutizează relațiile dintre oameni, chiar între membrii aceleiași familii.

Scenariu: Călin Ciobotari
Scenografia: Inocențiu Ieremia
Coregrafia: Victoria Bucun
Video design: Andrei Cozlac
Sound design: Sebastian Hamburger
 
Regia artistică: Antonella Cornici

 

 

Distribuția

Claudia Ieremia, Ion Rizea, Matei Chioariu, Iuliana Crăescu, Roberta Popa Ionescu, Cătălin Ursu, Ana Maria Cojocaru, Doru Iosif, Alecu Reus, Cristian Szekeres, Romeo Ioan, Ionuț Iova, Raul Lăzărescu, Răzvan Ciocoi/ Darius Zet și Marin Lupanciuc

Următoarele evenimente

Stage ON

 Scena TA online

Despre noi

Echipa Stage ON este un grup de cineaști fascinați de imagine și puterea ei de a transmite o poveste care trebuie împărtășită.
Streamingul LIVE este o împletire a imaginii cu momentul. Folosind un limbaj cinematografic cu atenție la estetic și ritm, un spectacol transmis de noi va avea șansa translatării creative de pe scena fizica pe scena ONline.
Spectacolele, concertele, festivalurile au acum o alternativă profesionistă de streaming cu Stage ON.