STAGE ON

Despre NOI

Despre noi

Toate avantajele

Suntem aici pentru a-ți transmite povestea:
arta ta, vizibilă în toată lumea.

Artă contemporană

Spectacolul trebuie să continue!

Evenimente culturale în direct

Transmisii live, de pe scenă direct în sufrageria ta.

Acces direct către evenimente culturale live

Fără bariere.

Transmisii din prezent

De oriunde către acum.

Adaptăm transmisiunile live

O altă formă a culturii, o altă formă de a susţine arta.

Povestea noastră

Primești ceea ce vedem, transmitem ceea ce camerele noastre captează. Traducând limbajul viziunii în cel al percepției, calitatea filmării este vitală. Adrian Danciu, Cristian Ilea, Rafael Vasilcin, Lucian Ciorba, Zsolt Tamasi, Olimpiu Vuia formează Stage ON, o formulă critică și experimentată de directori de imagine, light designeri, cameramani, ingineri de streaming care înțeleg că transmisiunea live înseamnă cel mai bun unghi, cea mai bună tăietură pentru un telespectator avizat. Am învățat să oferim acest lucru: calitate performativă pentru cel mai critic ochi. 

În peste 100 ani de experiențe cumulate în domeniul transmisiilor și a filmărilor de la documentar la teatru online, multe dintre ele în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, echipa Stage ON înțelege dimensiunea viitorului ca pe o alchimie a tehnologiei. Luăm actul artistic în serios. Prin Stage ON, din 2020. 

Suntem aici pentru a-ți transmite povestea: arta ta, vizibilă în toată lumea. 

Prin camerele şi serverele noastre ai acces către o lume întreagă.

Artiști fericiți

De Ce Cu Noi

”Excelentă experiența de a juca pe streaming. La primul spectacol am intrat cu oarecare teamă. Nu știam exact ce m-asteapta. Credeam că lipsa fizica a publicului va face spectacolul lipsit de miză. N-a fost deloc așa. Prezența camerelor mi-a dat o senzație extraordinară. Aveam foarte clar conștiința că mă urmăresc în acel moment sute de perechi de ochi. Pe parcurs mi-am ajustat jocul, am devenit mai conținută. Mi-a dispărut teama că emoția nu va ajunge la spectatori. Am avut încredere totală în echipa de filmare și în felul cum se va monta live.”

ALINA ILEA

Actriță, Teatrul Național Timișoara

Eu nu am avut ocazia să joc în varianta live-streaming. Experiența mea e în calitate de regizor. Cand am început lucrul la spectacol speram să nu ajung să dau premiera online. Situația pandemică a continuat, așa că soluția cea mai bună a fost platforma de live-streaming. Și mă bucur că a fost aceasta, si nu cea a înregistrării spectacolului pentru că am simțit că oamenii sunt alături de noi, chiar și de acasă. 

În plus, am învățat multe aspecte tehnice, în forme artistice diferite față de ce-mi imaginam eu. Live-streaming înseamnă mobilizarea unei echipe extinse. Aspectele artistice au fost modificate puțin pentru camere (lumini, intrările actorilor), dar emoțiile din spectacol nu. Și asta e întotdeauna un plus. Frica cea mai mare a artiștilor, atunci când joacă in online este ca emotia să nu poată sparge ecranul. Iar teatrul fără emoție este unul mort. Cu Stage ON nu a fost așa.

Ana Maria Ursu

Director artistic, Teatrul Basca

Părerea voastră contează enorm pentru noi.
Așteptăm cu interes să ne spuneți cum a fost colaborarea cu echipa Stage ON.