Selectează o Pagină

Contact

Contactează-ne

Phone

(+40) 723.226640
(+40) 722.224055

Email

hello@stageon.ro

Address

300200 Timișoara,
Timotei Cipariu Nr.2

15 + 12 =

fAQ

Întrebări și RĂSPUNSURI

De ce să aleg echipa StageON?

Atunci când organizezi un eveniment la care ții, nu ai vrea ca el să fie filmat de amatori.
Membrii echipei noastre sunt profesioniști de televiziune cu experiența celor mai complexe producții din România, Europa și USA. 

Ce îmi oferă echipa StageON?

În primul rând seriozitatea unei echipe profesioniste. Mai apoi siguranța că ducem proiectul la bun sfârșit. Echipa este formată din: cameramani, directori de imagine, sunetiști, light designeri, regizori de emisie, ingineri de streaming. Echipamentele sunt optimizate pentru fiecare proiect al  tău: camere de filmat, accesorii pentru filmare, macara, slidere, traveling, echipamente de captare a sunetului, mixere video și audio, encodere, servere de streaming. Îți oferim playere dedicate, o platformă online, posibiliatea de a face streaming simultan pe majoritatea platformelor de social media. Putem facilita accesul la orice echipamente de scenotehnică.

Cum se desfășoară colaborarea?

Este foarte simplu! Tu vii cu proiectul noi îl dăm mai departe ONline. 🙂 
După ce primim o cerere de colaborare, o echipă de evaluatori se va deplasa la locul desfășurării evenimentului, stabilim etapele de producție, costurile și mai apoi te bucuri de derularea evenimetului LIVE, ONline.

Ce produse media îmi asigură echipa StageON?

Fotografie de eveniment și de produs.
Videoclipuri.
Making off.
Grafică web.
Filmări aeriene.
Filme de prezentare.
Transmisiuni complexe LIVE, ONline.